Mer om mig..

Det är några år sedan jag fyllde 50, barnen är stora och jag är trivs med det liv jag lever. Jag är 3:e generationen infödd Stockholmare och även om jag rest mycket och fått komma till många olika platser trivs jag allra bäst i Stockholm och dess skärgård.

Jag har gått mycket i egen terapi, provat på olika terapiformer och tycker att gestaltterapi fungerar bra. I början av 2000-talet skilde jag mig efter ett långt äktenskap, läste in en beteendevetenskaplig examen, och utbildade mig sedan till gestaltterapeut.

Min bakgrund är naturvetenskaplig. Jag har erfarenhet av att arbeta inom sjukvården, som lärare och inom offentlig förvaltning. I många år har jag arbetat med miljövård både som expert, projektledare och chef. Jag är också UGL-handledare och van kursledare. UGL är en 5-dagarskurs om Utveckling av Grupp och Ledarskap.

De teoretiska kunskaper jag fått genom att läsa psykologi på Stockholms Universitet (fil.kand), och nu senast Gestaltterapi (M.Sc) på Gestaltakademin är värdefulla i våra samtal. Men mer än teori baserar jag min terapi på egna erfarenheter.

Kan jag hjälpa dig?

Skicka ett meddelande

eller ring: 0701 701 444

Hör av dig för en förutsättningslös diskussion. Jag svarar ofta direkt, annars återkommer jag senast inom 24 timmar.